Aplikace WhatsApp pro iPhone s novou aktualizací získala 3x větší emotikony, možnost zoomu při natáčení videa a další nové funkce

Po vydání aplikace pro Mac OS X v květnu uvedl dnes WhatsApp skrze App Store novou aktualizaci pro iPhone. Verze aplikace WhatsApp 2.16.7 pro iPhone obsahuje například třikrát větší emotikony, pokud je pošlete po jedné. Stejná funkce by měla být obsažena u iOS 10 v aplikaci Zprávy. V této nové verzi aplikace je také umožněno přibližovat a oddalovat obraz během natáčení videa a vybrat více chatů k rychlému archivování, smazání či označení jako přečtené.

U aplikace Zprávy v iOS 10 se vám emoji postavičky, jakmile pošlete jednu jako samostatnou zprávu, zobrazí třikrát větší. V předchozí verzi aplikace WhatsApp byla pouze srdíčková emotikona zobrazená větší, pokud jste ji poslali samotnou. Nová aktualizace nyní zobrazí jakoukoli emotikonu poslanou jako samostatnou zprávu třikrát větší.

Jak již bylo zmíněno, díky nové aktualizaci je vám umožněno při nahrávání videa v aplikaci přibližovat a oddalovat obraz: stačí při nahrávání videa přejet prstem nahoru nebo dolu.

Také si nejspíš všimnete, že pokud kliknete na tlačítko Upravit nad tabulkou chatů, tak je vám zde díky nové aktualizaci umožněno vybrat několik chatů najednou pro rychlé archivování, odstranění či označení jako přečtených.

Zdroj: idownloadblog 

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *