Jaké novinky můžeme očekávat na nadcházející konferenci Applu?

Konference WWDC 2016 zaměřená především na vývojáře se blíží a my už máme určitou představu, jaké novinky můžeme očekávat.

Nové produkty se budou pravděpodobně točit hlavně kolem Maců. I když hlavním produktem Applu je v současnosti iPhone, Macy stále tvoří miliardový business.

  • Přejmenovaný macOS – přejmenování OS X na macOS bylo už několikrát naznačeno. Tento krok by dával smysl, přece jen by název více ladil se současnými operačními systémy Applu – iOS, watchOS a tvOS.
  • Budoucnost Maců – na WWDC bývají často představovány nové Macy, především MacBooky pro. Předpokládá se, že tento rok nebude výjimkou.
  • Macy s mobilními procesory – v současnosti Macy využívají klasické, desktopové procesory od Intelu. Je ale možné, že se objeví levnější Mac s procesorem z řady Ax – výkon by byl zajisté dostačující.
  • Síťové produkty pracující na nižších vrstvách – současným trendem je zapojení všech zařízení do sítě, ideálně do domácí sítě v chytré domácnosti, která umožní synchronizaci všech zařízení a zálohu dat. Očekává se představení nových Wi-Fi základen Time Capsule a AirPort Extreme, ale Apple možná představí i úplně nová zařízení
  • Nová verze iOS a nová aplikace – i když iOS 10 bude pravděpodobně představen až na podzim společně s iPhonem 7, stále existuje šance, že ho Apple představí už nyní. Pokud ne, určitě se dočkáme alespoň nových aplikací a nové verze iOS 9.

Zdroj: appleinsider.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *