Google Mapy získali v nové aktualizaci Travel Times widget, Noční režim a další nové funkce

Google vydal ve středu aktualizaci pro jejich nativní aplikaci Mapy,  která přináší několik nových funkcí a vylepšení včetně Travel Times widgetu, Nočního režimu a další.

Google Mapy, verze 4.18, pro iOS mají nový Travel Times widget, které umožní kontrolovat momentální odhad času cesty k domovu či do práce z notifikačního centra.

Kromě toho, že aplikace získala novou vestavěnou možnost sdílení instrukcí o cestě s kontakty, získala navíc zbrusu nový Noční režim a délkové jednotky v navigaci.

Travel Times

Stejně jako ostatní widgety, které se nacházejí v notifikačním centru, Travel Times musí být manuálně povolena. Nastavíte jej jednoduše tak, že v notifikačním centru přejedete až nakonec stránky, kde kliknete na Upravit a poté na znaménko plus u Travel Times widgetu.

Dejte si pozor, abyste si nespletli Travel Times widget s Nearby Transit widgetem, který slouží k zobrazení místních dopravních informací týkající se vaší aktuální polohy.

2

Nastavitelný noční režim, který je dostupný prostřednictvím nastavení v aplikaci, může být nastaven na inteligentní přepínání mezi denním a nočním režimem založeném na času, a nyní také můžete nastavit barevné schéma dle barvy, která vám bude vyhovovat.

Zdroj: idownloadblog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *