Kolik bude stát nový, 9,7palcový iPad Pro?

Apple představil nové verze iPadů Pro, mimo jiné i dosud nejdražší iPad vůbec. Kolik budou stát v ČR?

12,9palcový iPad Pro, představený na podzim minulého roku, dostal menšího kolegu. 9,7 palcový iPad Pro, který je do jisté míry zároveň nástupcem iPadu Air 2, byl představen na včerejší konferenci.

Jedná se o zařízení s ambicemi nahradit osobní počítače. V jeho výbavě je většina funkcí, které obsahuje i původní iPad Pro, jako Smart Connector pro připojení klávesnice či podpora stylusu Apple Pencil. Navíc bude mít lepší displej, který díky nové technologii dokáže efektivně upravovat svůj jas v závislosti na okolí a je lépe čitelný na přímém slunci. Dočkáme se i lepšího audiosystému, který představují celkem 4 stereofonní reproduktory, které navíc reagují na polohu, v jaké se zařízení zrovna nachází.

Kolik ale bude tento nový iPad Pro stát? Budou existovat celkem tři verze, poprvé v historii Applu i 256GB. V této verzi přibude i původní, 12,9palcový iPad Pro. Větší 256GB verze bude stát 34 590 korun bez podpory mobilních sítí, 38 590 korun s ní – jedná se tedy o dosud nejdražší iPad vůbec. Menší, 9,7palcová verze iPadu pro začíná na 18 790 korunách za 32GB verzi, nejdražší, takže 256GB verze s podporou mobilních sítí bude stát 32 390 korun. Více informací naleznete na oficiálních českých stránkách Applu zde.

Datum uvedení do prodeje nebylo pro ČR dosud oznámeno.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *