Potvrzeno: konference Applu se bude konat 21. března

Konference, na které pravděpodobně bude představen nový iPhone a nový iPad, je nyní oficiálně potvrzena. Nese označení „Let us loop you in“ a proběhne 21. března.

Konkrétně se bude odehrávat v kampusu Applu Infinite Loop a začne v 10 hodin tamějšího času. Předpokládá se, že bude představen 4palcový iPhone SE, 9,7palcový iPad Pro, nové pásky pro Apple Watch, významnější aktualizace softwaru a služeb a mnoho dalšího.

iPhone SE bude prvním iPhonem od roku 2011, který bude představen mimo podzim. V současnosti víme, že pravděpodobně bude vypadat jako iPhone 5s, poběží na nejnovějším čipu A9 a bude podporovat Live Photos a Apple Pay. Má být dostupný v 16 a 64GB variantě ve stených barvách, jako je nejnovější iPhone 6s – čili ve vesmírné šedé, stříbrné, zlaté a růžově zlaté.

O 9,7palcovém iPadu Pro se původně mluvilo jako o iPadu Air 3. Každopádně tato dvě označení nejsou tolik odlišná – pod oběma se skrývá iPad o velikosti modelu Air 2 s výkonem nejnovějšího iPadu Pro. Ten poběží na čipu A9X, hovoří se o přítomnosti Smart Connectoru pro připojení periferií, zmíněno bylo také světlo u kamery a větší počet reproduktorů.

Protože Apple je jako vždy extrémně tajnůstkářský a zatím vlastně ani kromě data konání konference nic z předchozích řádků oficiálně nepotvrdil, nezbývá nám zatím nic jiného, než s nadšením konferenci očekávat.

Zdroj:  9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *