Apple vydal čtvrtou beta verzi watchOS 2.2

Kromě včerejšího vydání nových vývojářských verzí iOS, OS X a tvOS byla vydána i nová beta operačního systému Apple Watch. Jaké přináší tato aktualizace novinky?

Čtvrtá beta watchOS přichází dva týdny po betě třetí a více než dva měsíce po poslední stabilní verzi, čili watchOS 2.1 – watchOS 2.2 je tedy v testování od 11. ledna, stejněj ako např nejnovější beta verze OS X.

Nový operační systém do svých chytrých hodinek stáhnete pomocí iPhonu, na kterém musí také běžet nová beta verze jeho operačnho systému, tedy iOS 9.3. V iPhonu poté přejděte do aplikace pro ovládání Apple Watch a tam jž po záložkou Obecné najdete Aktualizaci softwaru. Pro spuštění instalace nové verze watchOS musejí být hodinky alespoň z 50 % nabité, musejí být umístěné na nabíječce a samozřejmě být v dosahu iPhonu.

Novinkou ve watchOS 2.2 je možnost spárování více Apple Watch s jedním iPhonem, pokud i na něm běží vývojářská verze iOS 9.3. Z aplikací prošly změnou hlavně Mapy, jinak žádné další výraznější novinky zatím odhaleny nebyly. Jedná se tedy spíše o aktualizaci, které opravuje odhalené chyby a zlepšuje celkovou stabilitu systému.

Zdroj: macrumors.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *