Kanye West tvrdí, že jeho album nikdy nebude na Apple Music

Možná jste v uplynulých dnech zaregistrovali poněkud bizarní šarádu na Twitter účtu Kanye Westa. Tento umělec v jednom ze zmíněných tweetů tvrdí, že jeho nové album nikdy nebude na Apple Music.

Jeho nové album „The Life of Pablo“ prý zůstane exkluzivní pro Tidal, hudební službu vlastněnou rapperem Jay-Z. To má pravděpodobně něco společného s tím, že Kanye má z Jay-Z a jeho manželkou Beyonce velmi přátelský vztah – možná si ještě vzpomenete na trapný okamžik, kdy Kanye přerušil řeč Taylor Switf na předávání cen Grammy kvůli tomu, aby celý svět informoval o tom, že si podle něj cenu zasloužila právě Beyonce. Službu Tidal propagoval Kanye i ve svém dalším tweetu.

Kanye West pravděpodobně zažívá slabší (více než obvykle) období. Majitele Facebooku Marka Zuckerberga požádal pomocí Twitteru o investici 1 miliardy dolarů do „myšlenek Kanye Westa“, přičemž část z těchto peněz by měla pokrýt jeho údajný osobní dluh ve výší 53 milionů dolarů. Nedávno jsme vás informovali také o tom, že Kanye chce po vzoru své manželky Kim Kardashian vydat hru nejen pro iOS.

Zdroj: 9to5mac.com

This article has 3 comments

  1. Lucas Reply

    … upřímně jsem ho nikdy neposlouchal .. takze Apple music o nic nepřijde .. at si to svy album prodává někde na tržišti .. neni o co stát …

  2. Estera Noémi Reply

    nikdy som ho nepočula nemáme o čo prísť si myslím

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *