Soutěž o 3 kryty na iPhone!

Vyhlašujeme soutěž pro 3 výherce o kryty na iPhone.

Soutěží se v celkovém maximálním počtu komentářů u aktuálních článků na webových stránkách www.applereport.eu (ne na facebooku) během týdne. Tři soutěžící s nejvíce komentáři budou odměněni po jednom krytu dle vlastního výběru z naší nabídky na fotografii pro iPhone 4/s, 5/s nebo 6/s. Soutěž trvá od 6.2.2016 do 14.2.2016. Počítá se celkový počet komentářů u všech článků publikovaných během uvedeného časového rozpětí. Výherci budou zvěřejněni v článku a na facebooku do tří dnů od ukončení soutěže, odměny budou odeslány do 14 dnů od zveřejnění výherců. Výherci budou kontaktováni na e-mail u komentářů.

Podmínky soutěže: komentáře se nesmí opakovat. Komentář musí obsahovat alespoň dvě věty, musí být smysluplný a týkající se konkrétního článku, nesmí obsahovat vulgarismy. Redakce Apple Reportu si vyhrazuje právo neuznat komentáře, které nesplňují výše uvedené podmínky a které vybočující z normálu.

Obecné podmínky:  Výhry nejsou právně vymahatelné. Výherci účastí v soutěži vyjadřují souhlas s publikováním svého emailu či jména v článku na www.applereport.eu a přidružených facebookových stránkách. Na kryty se nevztahuje záruka a součástí výhry není doklad o nákupu. Redakce neodpovídá za vady a poškození předmětu výhry od okamžiku jeho předání. S tímto je soutěžící srozuměn. Redakce nenese odpovědnost za nevyzvednutí výhry v termínu stanoveném Českou poštou. Soutěžící nemá nárok na opětovné zaslání výhry na náklady redakce. Výhru odesíláme pouze do České republiky. Výhru nelze vymáhat soudní cestou.

Pokud nevyhrajete, budete moci zkusit štěstí další týden, soutěž plánujeme několikrát zopakovat.

Photo 05.02.16 15 16 54

This article has 7 comments

  1. h3tch Reply

    Hezky, paráda! Hodně štěstí všem! 🙂

  2. Jakub Reply

    Na svůj iPhone sice žádné kryty nepoužívám, ale když je to soutěž, tak proč to nezkusit. 🙂

  3. Jan Salacki Reply

    Kryt od Krusellu bioserie jsem kupoval přítelkyni v růžové barvě. Je s ním moc spokojená a padne jako ulitý. Sám plánuju si ho objednat pro sebe také.

  4. Daniel Reply

    Apple je nejlkvalitnější a nejspolehůivější značka podle mě 🙂

  5. Martin Reply

    Paráda!
    Vaší stránku sleduji již od samých začátků, je super vidět, jak se rozrůstáte.
    A hlavně oprávněně!
    Hodně štěstí všem!

  6. Denis Reply

    Kryty sa vždy zídu. Good luck všetkým zúčastneným. 😊

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *