Jak se Apple objevil v letošních reklamách Super Bowlu

Apple si letos vysílací čas během Super Bowlu nekoupil. Přesto se v několika reklamách objevil. Podívejte se, v kterých.

Apple Music

Služba Apple Music byla zmíněna ve spotu na operátora T-Mobile, ve které vystupoval i zpěvák Drake. Reklama lákala na neomezený tarif, díky kterému „můžete streamovat, kolik chcete.“ Streamovat třeba Apple Music.

15823-12349-Screen-Shot-2016-02-07-at-73132-PM-l

iPhone 6s

Vývojářské studio aplikací Machine Zone představilo reklamu na jejich hru Mobile Strike, ve které vystupuje Arnold Schwarzenegger mávající zařízením, které vypadá jako iPhone 6. Reklama z YouTube potvrzuje, že se skutečně jedná o iPhone.

Apple Watch

Apple Watch se objevily ve spotu na výrobce automobilů Hyundai, kde sloužily k předvedení bluetooth systému nazvaného Blue Link, díky kterému můžete ze smartphonu a několika chytrých hodinek vozidlo na dálku nastartovat, odemknout a několik další věcí.

CarPlay

Druhá reklama na vozidla, běžící během Super Bowlu, byla na Kia Optima. Vystupoval v ní Christopher Walken, který ukazoval vymoženosti nového modelu, včetně jeho integrovaného CarPlay. Kia Optima je první vozidlo této značky, které CarPlay podporuje.

15601-12005-CarPlay-l

Beats

Spot týkající se Beats sice nebyl nakonec odvysílán během hlavní hry, ale byl propagován na YouTube a na Twitteru. Obsahuje trénujícího hráče Cam Newtona, který má na hlavě Powerbeats Wireless 2, které jsou odolné potu, přičemž poslouchá nové album rappera Future, které je exkluzivně dostupné na Apple Music.

zdroj: appleinsider

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *