Automobil od Applu se stává skutečností

Apple si nechal zaregistrovat tři internetové domény, které předpovídají vznik automobilu od Applu. Bude opravdu do roku 2020 na trhu?

O „Projektu Titan“, jak se automobil od Applu zatím označuje, se mluví již delší dobu. Podle současných nepotvrzených informací na něm již pracuje veliký tým specialistů a jeho vývoj naznačil už i výkonný ředitel Applu, Tim Cook. Minimálně konkrétní představu o něm bychom měli mít do roku 2020, ale možná bude v tomto roce už i v prodeji. Má se jednat o elektrický městský automobil, koketuje se i s myšlenkou samořídícího vozidla. Vývoj má probíhat ve spolupráci s nějakou současnou automobilkou, potenciálními partnery jsou General Motors nebo BMW.

Nicméně i přes všechny tyto informace zatím Apple oficiálně vývoj vlastního automobilu nepotvrdil. Proto je zajímavá informace o tom, že si společnost nechala zaregistrovat tři internetové domény spojené s automobilem – apple.car, apple.cars a apple.auto. Tím se totiž zvyšuje pravděpodobnost, že se na něm opravdu intenzivně pracuje. 

Může se ale jednat o domény, které Apple koupil v souvislosti s AppleCar, čili systémem, který umožňuje propojení iPhonu s automobilem. Zatím tedy existence „Projektu Titan“ zůstává nepotvrzena a nezbývá nám nic jiného, než nadále čekat.

Zdroj: macrumors.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *