Nejlepší peněženkové obaly pro iPhone 6/s a Plus za rok 2015

Dnes jsme pro vás sepsali jedny z nejlépe hodnocených obalů pro iPhony 6/s a to na způsob peněženek. Pokud máte svého oblíbence a v našem článku byste jej nenašli, neváhejte a podělte se o něj s námi v komentářích.

Mujjo

2

V tomto případě se jedná o tenký, tvarově sedící obal, do kterého se vejdou tak akorát bankovní, či jakékoli jiné karty. Je dostupný ve snědé, černé a šedé barvě a seženete jej na Amazonu za 50 dolarů. Je k dispozici i varianta pro iPhone 6/s Plus za 60 dolarů.

Stowaway

3

Další obal je na podobném principu, jako je ten první, tentokrát od značky Incipio. Na první pohled vypadá, jako normální obal, když se ale podíváte blíže, zjistíte, že se na zadní straně ukrývá malý prostor pod tzv. ‚dvířky‘, které jsou sotva znatelné. Prostor se hodí pro uskladnění karet, či složených účtů. Je dostupný na Amazonu za 19 dolarů, verze pro iPhone 6/s Plus za stejnou cenu.

Layered Dandy

4

Tento obal si můžeme představit, jak bok po boku slouží Indianu Jonesovi, kdyby ovšem existovaly v jeho době smartphony. Tento obal má pěkný kožený exteriér včetně ochrany obrazovky se sponou na magnet. Je k dispozici na Amazonu za 25 dolarů, iPhone 6/s Plus verze za stejnou cenu. Možné barvy jsou černá, hnědá a červená.

Q Card

5

Nazval bych tento obal výkonným a to hlavně proto, že si ho můžete lehce představit u businessmana na cestách. Je poměrně tenký, takže se pohodlně vejde do kapsy. Je jedinečně zaoblený, má přitažlivý design a na zadní straně ‚kapsu‘ pro uschování platebních karet. Prodává se v různých barvách a cena je v rozmezí 40 až 60 dolarů, v závislosti na barvě, cena se pro iPhone 6/s Plus nemění.

BookBook

6

Tento obal je nejzajímavější na našem seznamu a také nejvíce připomíná peněženku. Obsahuje čtyři obyčejné kapsy, do kterých se vám vejdou bankovní, či jiné karty, kapsa na občanský průkaz, či jiný průkaz totožnosti a podélní kapsa pro bankovky, nebo účtenky. K dispozici je černá a hnědá verze k dostání na Amazonu za 60 dolarů, iPhone 6/s Plus verze za stejnou cenu.

Zdroj: idownloadblog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *