Jaké funkce by si uživatelé přáli u nových Apple Watch?

Na webu 9to5mac právě probíhá anketa, ve které uživatelé můžou hlasovat o funkci, kterou by nejvíc uvítali v nové generaci Apple Watch. Jakým směrem by se podle vás měli chytré hodinky od Applu ubírat?

Apple Watch 2. generace budou s vysokou pravděpodobností oznámeny na nadcházející konferenci Applu, která je naplánována na březen. Na té bude kromě hodinek možná odhalen i čtyřpalcový iPhone s označením 6c.

V další anketě na stejném webu jsme se dozvěděli, že tři čtvrtiny uživatelů stále nosí Apple Watch každý den. Jejich prodeje mají příští rok být vysoké a vypadá to, že chytré hodinky získaly na trhu své místo. Jaké nové funkce ale zákazníci od nových chytrých hodinek očekávají? Bylo vybráno pět nejčastěji diskutovaných funkcí, ze kterých si čtenáři mohli vybrat.

Funkcí s nejvíce hlasy byly v době psaní článku nové zdravotní senzory. Tím se ukazuje fakt, že mnoho uživatelů chytré hodinky používá jako zdravotní pomůcku pro monitorování životních funkcí. Pro tuto možnost hlasovala více jak čtvrtina čtenářů. Podobný počet hlasů nicméně získala i Wi-Fi, která v současnosti v hodinkách chybí – ty využívají komunikaci s iPhonem a jeho Wi-Fi adaptérem.

pollwatchapple2

Pořadí dalších funkcí bylo následující: sledování spánku, chytré pásky s integrovanými senzory či baterií a FaceTime Camera. V komentářích čtenáři zmiňují ještě vodotěsnost, větší výdrž baterie, GPS nebo větší osamostatnění od smartphonu. Padla i zmínka o tom, že by Apple měl vyrobit chytrý náramek, podobný tomu od Microsoftu.

Zdroj: 9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *