Apple pracuje na moderním displeji obrazovky, který je tenčí, jasnější a lehčí

Včera pozdě večer se objevila zpráva od Tima Culpana z Bloombergu, která nám trochu odkrývá plány Applu, co se týče jejich technologie displeje pro iPhony, iPady a další jejich zařízení. Jeho zpráva pojednává o tom, že Apple otevřel tajnou laboratoř v rámci Tchajwanského vědeckého parku a má ne méně než 50 inženýrů, kteří pracují na pokročilejší verzi LCD a OLED technologie displeje.

Podle zprávy má Apple za cíl vytvořit obrazovky, které budou jak tenčí, lehčí, a jasnější, tak i energeticky účinnější, než obrazovky použité v jejich současných zařízení. Zpráva zdůraznila Applův velký zájem zejména o technologii OLED, hlavně proto, že nevyžaduje žádné podsvícení, což je skutečnost, která může pomoct zlepšit energetickou účinnost a tenkost, kterou firma z Cupertina žádá.

Apple již ve své řadě produktů má jeden, který podporuje technologii OLED, Apple Watch. Teď už musí jen implementovat tuto technologii na větší zařízení, ale podle této zprávy je to něco, o čem silně uvažuje.

Zpráva od Bloombergu předložila důkaz, že Apple skutečně obsadil tuto budovu, tu samou budovu, kterou v roce 2008 obsadil Qualcomm. Ve zprávě také uvedli, že za stolem recepce této budovy visí Apple logo a iMac se standardní obrazovkou pro registraci návštěvníků Applu a zaměstnance, kteří si chodí o přestávce zakouřit a kteří na sobě mají Apple ID odznak.

Oficiální vládní dokumentace ukazuje, že je Apple skutečně registrován jako oficiální tchajwanské ústředí pro Apple LLC. Budova je umístěna v Longtan Science Parku, oblíbeného místa pro další technologické firmy. Je umístěno více než třicek kilometrů od centra města Taipei.

Oficiální zpráva Bloombergu.

 Zdroj: idownloadblog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *