Apple poskytne svým zaměstnancům 9měsíční předplatné Apple Music

Zaměstnanci Apple Storů dostanou od svého zaměstnavatele už druhý vánoční dárek – předplatné pro Apple Music na tři čtvrtě roku. Ten první byly sluchátka urBeats.

Zaměstnancům to pomocí videa oznámil samotný viceprezident Applu Eddy Cue. Kódy pro uplatnění zmíněného předplatného dostanou zaměstnanci později během tohoto měsíce, pravděpodobně kolem Vánoc.

Konkrétně se to týká 110 tisíc zaměstnanců Apple Storů po celém světě, z toho jich je 30 tisíc v USA. 9měsíční předplatné zahrnuje přístup do všech součástí Apple Music a má hodnotu 90 dolarů.

Apple Music je hudební služba Applu, která konkuruje např. Spotify. V říjnu tohoto roku ji využívalo podle Tima Cooka 15 milionů uživatelů, přičemž 8,5 milionu z nich bylo ve tříměsíční zkušební době zdarma. Pro srovnání – Spotify využívá v současnosti 75 milionů uživatelů, z toho 20 milionů je platících. Nicméně Spotify funguje už od roku 2008, kdežto Apple Music bylo spuštěno až v červnu tohoto roku. Spotify navíc umožňuje bezplatné využívání s reklamami.

Zdroj: appleinsider.com

This article has 1 comments

  1. TheMachine Reply

    docela dobry darky, ja nedostanu od firmy nic

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *