Taylor Swift natočila speciální film z koncertu, k dispozici bude jen uživatelům Apple Music

Včera odpoledne se objevila zpráva, že „Taylor Swift vydá záznam z jejího koncertu její ‚1989 World Tour‘ výhradně na Apple Music.‘ Popová hvězda v neděli, na její 26. narozeniny oznámila, že vydá ‚1989 World Tour Živě‘ 20. prosince na streamingové platformě Applu. Nebude možná koupě, bude to zdarma a to pouze pro uživatele Apple Music.

Podle ABC News, „Koncert, režírován Jonasem Akerlundem, bude obsahovat představení Taylor Swift v Sydney, Austrálii na stadionu AZN, který se uskutečnil 28. listopadu. Koncert bude rovněž zahrnovat vystoupení dalších mnoha celebrit a muzikantů, kteří překvapují během Taylořiny tour své fanoušky, od Justina Timberlaka až po Micka Jaggera, či Koba Bryanta.

Apple Music je v současné době jedinou streamingovou platformou, kde bude zaznamenaný koncert k dispozici. Taylor Swift, která napsala kritický Tumblr příspěvek v červnu o původním rozhodnutí Applu, kvůli neplacení umělcům/zpěvákům první tři měsícůe Apple Music, když by to měli mít uživatelé zdarma, Apple ji poté mimořádně kontaktoval a navrhl jí, že natočí její koncert.

Taylor Swift sdělila v rozhovoru s Zanem Lowem z Apple Music Beats 1 Radio: „Myslím, že bych vynechala velkou část, kdybych se nezmínila o mém příspěvku, který jsem napsala. Myslím si, že je to pravděpodobně výchozí bod, protože až do té doby jsem neměla žádný osobní vztah s Applem. Jsem si jistá, že jsou i jiné cesty jak na sebe upozornit, než napsat „Jsem zklamaná z toho a toho, myslete i na nás prosím.‘ Dostalo to ale více pozornosti, než jsem čekala.“

 Taylor také dodala, že Apple „projevil pokoru v tom, co udělal… a to je důvod, proč jsem teď tady.“

Zdroj: patentlyapple

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *