Kate Winslet a Michael Fassbender nominováni na Zlatý Glóbus za role ve filmu Steve Jobs

I když se film Steve Jobs scénáristy Aarona Sorkina s velkým diváckým úspěchem nesetkal, při nominacích na filmové ceny Zlatý Glóbus nezůstal nepovšimnut. Na druhé nejprestižnější filmové ocenění byli pro své herecké výkony nominováni Kate Winslet a Michael Fassbender. Viděli jste tento film? Líbil se vám?

Snímku Steve Jobs se nedaří. I když jeho hodnocení není špatné, diváci o něj jednoduše nemají zájem a film byl s velkou pravděpodobností ztrátový. Nicméně když už nic jiného, tak alespoň herecké výkony nebyly podle kritiků špatné. Michael Fassbender, který hrál Steva Jobse a role mu byla nabídnuta poté, co ji odmítli Christian Bale a Leonardo DiCaprio, byl nominován na nejlepší mužský herecký výkon v dramatickém filmu. Nominována byla i Kate Winslet v kategorii vedlejší role.

 Nominace ve vedlejších kategoriích ale získali i autor scénáře Aaron Sorkin a Daniel Pemberton, který k filmu složil hudbu.

Letošní 73. ročník předávání cen Zlatý Glóbus proběhne 10. ledna a jako vždy ho bude živě vysílat televizní stanice HBO.

Zdroj: 9to5mac.com

This article has 1 comments

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *