Apple představil nový kryt s nabíječkou

Apple dnes potichu zahájil prodej oficiálního krytu pro iPhone 6s s baterií. Reaguje tak na zvyšující se poptávku právě po těchto krytech, které dokážou prodloužit výdrž baterie. Jak dlouho vám vydrží nabitý váš iPhone?

iPhone 6s Smart Battery Case dokáže podle výrobce navýšit výdrž baterie až na 25 hodin během hovoru a 18 hodin při prohlížení internetu přes mobilní data. Vyroben je ze silikonu a na své zadní části má výstupek, ve kterém se nachází přídavná baterie. Existují dvě jeho barevné varianty – šedá Charcoal Gray a bílá White.

MGQL2_AV1_ROSEGLD MGQL2

Stav přídavné baterie je zobrazen na zamčené obrazovce a v notifikačním centru, takže můžete kdykoliv zjistit úroveň jejího nabití. Kryt zatím není dostupný na oficiálních stránkách Applu v České ani Slovenské republice, nicméně v sousedním Německu už ho objednat lze, takže pravděpodobně brzy dorazí i k nám. V USA stojí 99 dolarů, v Německu 119 euro – „naše“ cena bude pravděpodobně podobná té německé. Každopádně ta se kupodivu příliš neliší od cen podobných krytů ostatních společností.

 MGQL2_AV4 MGQL2_AV3

Apple nezveřejnil konkrétní kapacitu baterie a zatím neuvedl ani kryt pro větší verzi iPhonu 6s Plus. Není uvedena ani kompatibilita s iPhonem 6, ale dá se předpokládat, že díky shodným rozměrům těchto dvou zařízení kryt se starším iPhonem může být.

MGQM2_AV1_SILVER MGQM2 

Zdroj: macrumors.com

This article has 1 comments

  1. TheMachine Reply

    ty od ostatních vyrobcu jsou teda hezci…

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *