Konečně! Split View je nyní dostupný pro všechna iOS zařízení

Díky jailbreaku a vylepšení Splitify je nyní možné používat Split View na všech zařízeních s iOS 9. Dosud byla tato funkce dostupná pouze pro nejnovější iPady.

Zmíněné vylepšení je možné nainstalovat na všechna zařízení s iOS verze 9.0 a novější. Jediný háček je v tom, že vaše zařízení musí být jailbreaknuté – to je softwarový zásah do systému, který umožní instalaci neoficiálních aplikací, tedy z těch získaných jinak než přes App Store.

Splitify můžete stáhnout zdarma z Cydia BigBoss repozitáře. Jakmile je vylepšení nainstalované, ihned se aktivuje. Jednoduše přejedete prstem z pravého okraje a vyjede vám plnohodnotný Split View – to je vlastně druhé pracovní okno. V něm si vyberete požadovanou aplikaci, která se spustí a běží vedle původní aplikace. To je funkce, kterou bylo dosud možné používat pouze na iPadu Air 2, mini 4 a Pro. Na starších iPadech byldostupný pouze podobný, ale značně osekaný Slide Over.

Splitify běží i na iPhonech, nicméně o využití dvou pracovních oken na malém displeji se dá pochybovat. Možná ho využijí uživatelé iPhonu 6/6s Plus při režimu displeje „na šířku“, nicméně při vertikální poloze smartphonu napáchá více škody než užitku. Splitify stále obsahuje nějaké bugy, nicméně v současnosti se jedná o plně využitelné jailbreak vylepšení.

Zdroj: idownloadblog.com

This article has 1 comments

  1. TheMachine Reply

    blby je ze většina uzivatelu furt jailbreak nema

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *