Jak ve Vine schovat „reviny“ od lidí, které sledujete

Pokud používáte Vine, dříve nebo později se vaše hlavní stránka ‚zamoří‘ tzv. repostama (revinama, ve Vine diskusi) od lidí, které sledujete. Kromě toho, že je opravdu otravné, musíte procházet stovky či více revinů, než se dostane k alespoň jednomu z klipů.

Naštěstí snížení zahlcení informacemi ve Vine není tak těžké, jak to zní. Aplikace umožňuje blokovat reviny od sledovaných osob a zobrazuje pouze jejich videa.

V tomto tutoriálu vás naučíme, jak schovat reviny od kohokoliv jen díky pár krokům.

O revinování

Vine uvádí, že je v pořádku, aby člověk mohl revinovat jakékoliv nechráněném Vine příspěvky. Můžete revinovat jednotlivé příspěvky, stejně jako veřejné účty. Soukromé účty ale revinovat nelze.

Přepnutím svého vlastního účtu na chráněný učiníte všechny příspěvky, které byly revinuty, neviditelné pro lidi, kteří je revinnuly. Mimochodem, revinování příspěvků ostatních lidí jako o život vás nepřivede do sekce Popular Now.

Jak schovat reviny od ostatních uživatelů

Krok 1: Spusťte Vine na svém iPhonu.

Krok 2: Klikněte na jakýkoliv příspěvek od uživatele.

Krok 3: stiskněte ikonu nastavení a poté ‚Hide Revines‘

Vine-for-iOS-hide-revines-iPhone-screenshot-001

A to je vše, revinované příspěvky od dané osoby ihned zmizí z vaší hlavní stránky a jejich budoucí reviny pro vás budou neviditelné.

Vine-for-iOS-hide-revines-iPhone-screenshot-002

Pokud byste je chtěli zpět zapnout, stačí když půjdete na profil dané osoby, stisknete ikonku nastavení a jednoduše zapnout ‚Show Revines‘.

Zdroj: http://www.idownloadblog.com/2015/11/26/how-to-hide-revines-from-users-you-follow/

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *