Průhledný kryt pro váš iPhone 6/6s

Chcete pro svůj iPhone zajistit ochranu, ale zároveň nechcete výrazně narušit jeho vzhled? Jestli ano, tak vás může oslovit tento průhledný a nenápadný kryt.

Kryt Ultra Hybrid Tech od společnosti Spigen je určený právě pro uživatele, kteří nemají rádi výrazné kryty. Díky své průhlednosti s nízké tloušťce v něm zůstane zachovaný vzhled telefonu i jeho barva. Navíc je kryt po okrajích zesílený, takže pro vaše zařízení zajistí zvýšenou ochranu při případném pádu právě na nějakou hranu – takové pády mají potenciál iPhone výrazně poškodit. Kryt také lehce vyčnívá kolem displeje, což pro něj poskytne zvýšenou ochranu na rovném povrchu.

71iMZ5DXflL._SL1000_ 61iTCJxyGML._SL1000_

Kryt je také protiskluzový, takže se lépe drží a sníží se pravděpodobnost, že vám vyklouzne z ruky. Nicméně eventuálně vám s nejvyšší pravděpodobností časem iPhone stejně spadne. Ochrání ho kryt doopravdy před poškozením? Redaktor webu idownloadblog.com tento kryt testoval a i když mu jeho smartphone několikrát spadl – jednou prý obzvlášť nebezpečně – kryt iPhone doopravdy před poškozením ochránil.

51qiezpsFXL._SL1000_ 515n7BvEMkL._SL1000_

Ultra Hybrid Tech je dostupný na Amazonu za 15 dolarů a kompatibilní je s iPhony 6 a 6s. Existují 4 varianty s rozdílnými barvami rámečků.

61ohrkCt8TL._SL1000_ 61Gs31PzYrL._SL1000_

Zdroj: idownloadblog.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *