Kryt pro ochranu vašeho iPadu před pádem

Pokud máte obavu, že by vám váš iPad mohl spadnout z výšky na tvrdý povrch a rozbít se, je řešením tento kryt s vojenským certifikátem od společnosti Gumdrop. Ochrání zařízení před pádem až z 1,8 metru.

Tento kryt se hodí např. pro majitele iPadu s malými dětmi, které mají tendenci se k zařízení nechovat zrovna opatrně. Kryt má certifikovaný vojenský ochranný standard 810G, takže opravdu zajistí řádnou ochranu vašeho iPadu. Je vyrobený ze silikonu a jeho povrch zajišťuje, že vám nevyklouzne z ruky v případě zvýšené vlhkosti. Podle výrobce ochrání zařízení před pádem až z 1,8 metru na betonový povrch.

 71msXdDEamL._SL1200_ 61Ta2VVggpL._SL1200_

Na přední straně je vyříznuté místo pro přístup ke kameře a k domovskému tlačítku. Nicméně vlastní displej zůstává odhalený – kryt ochrání zařízení pouze před dopadem na rovný povrch díky vystouplým hranám. Také je díky němu zařízení iPad větší, nicméně s tím se musí při poskytnutí ochrany počítat.

  61odZElinYL._SL1200_51B1QBC4uNL._SL1200_

Kryt Drop Tech je kompatibilní s iPadem Air 2 a dostupný na Amazonu za 60 dolarů. Existuje v mnoha barevných variantách.

Zdroj: idownloadblog.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *