Apple vysvětluje dlouhou čekací dobu na Apple Pencil a Smart Kayboard

Hlavní příslušenství k novému iPadu Pro, stylus Apple Pencil a klávesnice Smart Keyboard, mají v současnosti dobu doručení určenou na více než měsíc. Na to si mnozí zákazníci stěžují, takže Apple vydal oficiální prohlášení.

iPad Pro vyšel už ve středu, nicméně na příslušenství k němu si většina zákazníků musí zatím počkat. Ve světě je čekací doba na Apple Pencil i na Smart Keyboard určena na 4-5 týdnů. U nás tato doba platí pouze pro Apple Pencil, protože Smart Keyboard zatím nebyl pro náš region ani oznámen – nejspíš kvůli jinému rozložení kláves. Apple Pencil je možné objednat za 2 990 Kč.

„Zákazníci jsou na iPad Pro, Apple Pencil i Smart Keyboard velmi natěšení. Nicméně v současnosti máme v obchodech k dispozici pouze omezené množství Apple Pencil i Smart Keyboard. Zásoby budeme doplňovat, do té doby můžou zákazníci kontrolovat jejich dostupnost na našich webových stránkách,“ tvrdí oficiální vyjádření Applu.

Ačkoli některé dřívější zprávy naznačovaly problémy s výrobou vlastního iPadu Pro, jeho dostupnost je zatím velmi dobrá – doručen vám bude maximálně za týden.

Apple zatím nabízí jako alternativu k oficiální klávesnici Smart Keyboard klávesnici Logitech CREATE.

Zdroj: 9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *