iPad Pro: zaměstnancům AppleCare byla stanovena uzávěrka školení k 6. listopadu a detailní pohled na adaptér nabíjení pro Apple Pencil

Před zahájením prodeje iPadu Pro v listopadu nám zdroj sdělil pár informací týkající se plánů představení výrobků. Bylo nám řečeno, že Apple tento týden začal školit zaměstnance AppleCare, aby se seznámili s řešením problémů největšího tabletu. Apple je na to klasicky připravuje pár týdnů před zahájením prodeje. Apple žádá svá podpůrná centra, aby dokončili výcvik do pátku, 6. listopadu, který ukazuje, že iPad Pro bude pravděpodobně brzy poté na podej.

pencil

Stejný zdroj, který je obeznámen s iPadem Pro a jeho Apple Pencil říká, že Pencil přijde s ještě jedním řešením nabíjení. Jak Apple demonstroval v září, bylo výchozím způsobem nabíjení Apple Pencil vložení jejího Ligtning konektoru do spodní části iPadu Pro. Někteří uživatelé se obávali, jestli by se stylus nelámal, ale Apple to vyřešil adaptérem, který bude dodáván spolu se stylusem.

Adaptér (na obrázku výše) umožní uživatelům dobít příslušenství se standartním USB Lightning kabelem. To znamená, že uživatelé budou mít možnost dobíjet Apple Pencil přes klasickou Apple nabíječku, přes počítačový USB port, nebo přes jakýkoliv jiný zdroj energie, přes který je možno dobít iPhone nebo iPad. Tečka, kterou můžete vidět na obrázku adaptéru indikuje správnou orientaci, která je potřeba ke správnému fungování adaptéru. Cena iPadu Pro začíná na 799 dolarech a přichází v 32GB a 128GB verzi, LTE model je možný jen u 128GB řady.

This article has 1 comments

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *