Apple spustil předobjednávky nové Apple TV

Apple spustil ve většině zemí předobjednávky Apple TV 4. generace. V České republice jsou již dostupné, Slovenská republika bude pravděpodobně brzy následovat.

Jak již Tim Cook informoval v rozhovoru minulý týden, Apple dnes spustil předobjednávky nové Apple TV 4. generace. Doručovány začnou být koncem týdne. V Česku spustil Apple na svých oficiálních stránkách předprodej před chvílí, na slovenských oficiálních stránkách předobjednávky v době psaní článku ještě k dispozici nebyly, nicméně se dá očekávat, že budou spuštěny každou chvíli. Autorizovaní reselleři v ČR ani SR zatím Apple TV 4 ve své nabídce nemají, dokonce ani Alza, která ji už sice před pár dny do své nabídky přidala, ale poté ji zase stáhla. Nicméně jí v nabídce zůstal samostatný nový ovladač k Apple TV Siri Remote, jehož předobjednávka stojí 2 390 Kč.

Na oficiálních českých stránkách stojí nová Apple TV 4 890 Kč za 32GB verzi a 6 490 Kč za 64GB verzi. K objednávce je možné přidat HDMI kabel za 579 Kč. Objednávka má být podle informací na stránkách odeslána během 3-5 pracovních dnů, což odpovídá výše zmíněnému konci týdne.

appletvkoupit

Nová Apple TV přináší největší změny od jejího vydání. Dostala výrazně výkonnější hardware a přístup do App Storu, díky kterému bude moci sloužit i jako herní konzole. Tomu je přizpůsoben nový ovladač Siri Remote, který je podobný tomu z Nintendo Wii.

This article has 1 comments

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *