Solartab, prémiový solární dobíječ/baterie pro iPad a iPhone, který opravdu funguje

Jestli jste se někdy pokusili dobít váš iPhone/iPad/atd přímo z malého solárního panelu, nejspíše víte, jak je to náročné. I přes přímé sluneční záření jste asi neměli možnost spolehlivě dobít vaše zařízení. Většina USB dobíjecích zařízení vyžadují minimálně 5W (5Vx1A) z trvalého výkonu k aspoň zaregistrování dobíjení. Poté přijde mrak, nebo Slunce změní svoji polohu a už nedobíjíte.

Přidání pomocné baterie pomáhá, zvláště když je baterie větší a může dobít zařízení bez Slunce. Ale většina kombinací slunečního záření a baterií spadají do dvou kategorií: buďto jsou nabíječky moc objemné, nebo je solární panel moc malý k vyrobení dostatečné síly nabíjení a většinou je používáte jako regulérní USB baterii.

s2

SolarTab čeří vody mezi dobíjecími panely. Je to docela veliký, 5.5W solární panel postavený na tenké 13,000mAh uzavřené baterii, který pasuje do obalu od Moleskin – esque, který je zahrnut v ceně balení. Připomíná originální iPad s pěkným, koženým obalem a solárním panelem místo obrazovky.

Je to perfektní obrovská baterie z několika důvodů. Protože je to celé tenké jako například kniha (nebo iPad), vejde se do jednoduše do batohu, aktovky, nebo větší kabelky. Nejdůležitější ale je, že má pokaždé energii. Stačí ho nabít třeba na parapetu dvakrát do týdne.

s3

Je to prémiový produkt s indikátorem stavu baterie o 4 diodách LED a obsahuje solární indikátor nabíjení inspirovaný Applem. Nabije několikrát úplně vybitý telefon do plné baterie a iPad nabije nejméně dvakrát.

Co je úžasné na velikosti je, že solární panel může nabít v přímém slunci iPhone nebo iPad bez záložní baterie silou 5V/1A. Balení obsahuje dva oddělené USB porty, které vám dávají enerii každý 2.1A x 5 V nebo 11 Wattů. Jestli potřebujete panel nabíjet manuálně bez slunce, můžete tak udělat přes mircro USB kabel.

s4

A co víc, s redukcí USB-A na USB-C můžete napájet (ale ne dobíjet) nové MacBooky nebo Chrome Pixel pro zdvojnásobení jejich životnosti baterie. Pokud je MacBook uspaný, tak můžete dobít celou baterii. Bylo by užitečné, kdyby budoucí verze USB portu mohla podporovat 2.4A pro zrychlení nabíjení současných iPadů a měla ještě více ampér pro MacBook.

s5

Solární nabíječku si můžete objednat na Amazonu s 20 dolarovým kuponovým kódem 9TO5SLTB (109 dolarů činí cena bez kuponu) nebo na oficiální stránce www.mysolartab.com za 119 dolarů.

s6

Zdroj: 9to5mac

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *