Nový iPad Pro již brzy

Nový iPad Pro vyjde netradičně ve většině zemí najednou – včetně České a Slovenské republiky. Podívejte se, kdy si ho budete moci pořídit a jaká bude jeho cena.

Apple na svých stránkách oznámil, že nový iPad Pro bude dostupný během listopadu. Přesné datum zatím známé není, spekuluje se ale hned o prvním listopadovém týdnu. Nicméně to není jisté, už jenom kvůli tomu, že podle některých zpráv má Apple s výrobou svých nových tabletů problémy. Důvodem jednotného vydání ve většině zemí budou pravděpodobně nadcházející Vánoce.

Česká a slovenská cena iPadu Pro zatím nebyla Applem oznámena, každopádně podle serveru novinky.cz ji už někteří prodejci na svých internetových obchodech u předobjednávek mají. Například na webu Zboží.cz by měla být cena základního modelu 29 990 Kč a cena nejvyššího modelu 36 990 Kč – to by odpovídalo přibližně 1100, resp. 1360 €. Tyto ceny se ale redakci nepodařilo ověřit a není ani zřejmé, zda se jedná o verze se slotem pro SIM kartu či bez ní.

iPad Pro je zatím největší tablet od Applu s perfektním displejem o úhlopříčce 12,9 palců. Je v něm extrémně výkonný hardware a je k němu k dispozici i klávesnice a stylus. Díky tomu se očekává i jeho profesionální využití např. v grafických firmách.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *