Tim Cook vysvětlil univerzální vyhledávání v nové Apple TV

Až nová Apple TV dorazí v říjnu na trh, bude obsahovat nové univerzální vyhledávání, která vám umožní vyhledávat filmy a seriály, na které se budete moci koukat z různých zdrojů. Je to náznak malého set-top boxu, pro který má Apple velké plány. Společnost bude nabízet hned od začátku několik služeb a do budoucna bude jejich nabídku rozšiřovat.

V nedávném rozhovoru s Johnem Paczkowskim z BuzzFeedNews generální ředitel Applu Tim Cook řekl, že univerzální vyhledávání v Apple TV není něco, co by společnost plánovala vyhradit pouze pro klíčové partnery. Zpočátku tu budeme mít iTunes, Netflix, Hulu, Showtime a HBO, takže budeme mít k dispozici hned pět hlavních stránek, kam nás může Apple TV nasměrovat.

Tim Cook dodal: „Myslím si, že hodně lidí bude chtít být na univerzálním seznamu ve vyhledávání a to je dobré pro uživatele. Přemýšlejte o svých dnešních zážitcích. I když máte dostatek štěstí a najdete TV obsah, na který se chcete podívat v té které aplikaci, ne vždy se vám to povede, takže jdete hledat na Netflix, Hulu a nebo Showtime. To ale už bude minulostí. Bude to naopak velice snadné.“

Zdroj: patentlyapple

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *