Apple Faces: stránka plná pozadí na Apple Watch

Existují desítky, ne-li stovky, stránek, plně zaměřených na poskytování nejrůznějších pozadí na iPhone a iPad. WatchOS 2 bude mít nově možnost nastavit si vlastní obrázek na pozadí také. Trh s pozadími na Apple Watch tedy jistě co nevidět odstartuje.

První vlaštovkou je Tumblr blog, který obsahuje skoro čtyři tucty speciálně navržených pozadí, s kterými si můžeme vaše Apple Watch zkrášlit.

Apple Faces je stránka s ničím jiným než pozadími na Apple Watch. Můžete si všechny prohlédnout na hlavní stránce (momentálně jich je 44) nebo filtrovat specifický styl a hledat tak například podle barev.

Postup, jak pozadí použít, je jednoduchý. Stránku si zobrazte na iPhonu a najděte si pozadí, které budete chtít použít. Poté zmáčkněte tlačítko „download“. To vás přesměruje do veřejné Dropbox složky, kde pak můžete otevřít Safari Extensions a uložit obrázek do Photo Library. Poté Photo Library otevřete a přesuňte nový obrázek do složky, kde skladujete obrázky pro Apple Watch. Na Apple Watch pak stačí obrázek jen nastavit.

Autor těchto atraktivních pozadí je Stefan Poulos a vypadá to, že je vyrábí jako součást svého nejnovějšího designového projektu. Doufejme, že se tento projekt uchytí.

zdroj: idownloadblog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *