Test fotoaparátu iPhonu 6s a 6s Plus!

S představením nového iPhonu 6s a 6s Plus budou mít uživatelé možnost fotit 12-ti megapixelové fotografie a videa natáčet s kvalitou 4K při 30fps. To je čtyřikrát vyšší rozlišení než u iPhonu 6, ale jak se to projeví?

Ve videu najdete 4K/UHD záběry z iPhonu 6s. Záběry byly sestříhány dohromady s použitím Adobe Premiere Pro CC 2015 a nebyla přidána žádná korekce barev. Uvidíte přesně to, co můžete získat od svého nového iPhonu 6s při použití 4K videa. Většina z tohoto videa byla natočena s pomocí stativu ale video natočené s iPhonem drženém v ruce vypadá také velice dobře, když teď iPhone 6s používá digitální stabilizaci a iPhone 6s Plus používá stabilizaci optickou.

 


Takže, co si myslíte o fotoaparátu nových iPhonů? Samozřejmě, tyto 12-ti megapixelové fotografie jsou velkým skokem z minulých 8 megapixelů obsažených v iPhonu 6.

Momentálně není zájem o natáčení videí ve 4K až tak velký, ale třeba Youtube, Netflix nebo Amazon Prime Instant Video 4K videa obsahují. Bohužel poslední generace Apple TV nepodporuje možnost streamu videa ve 4K, takže uživatelé jsou ponecháni bez možnosti, jak se dívat na tento obsah s vysokým rozlišením. Ceny 4K/UHD TV neustále klesají, ale procento lidí, kteří 4k rozlišení využijí, je mizivé. 4K UHD TV máme i v redakci a lze říci, že jsme na ni ve 4K pouštěli pouze 4K videa z Youtube a několik ukázek filmů stažených z internetu.

Zdroj: 9to5mac

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *