iPhone 7 by mohl být vodotěsný a vyrobený z nového materiálu

Ačkoli iPhone 6s a iPhone 6s Plus vyšly teprve v pátek, už se objevují zprávy týkající se iPhonu 7. Na čínské sociální síti Weibo se objevila fáma, že iPhone 7, nebo jakkoli se zařízení bude jmenovat, má obsahovat spoustu designových změn, které ho výrazně odliší od předchozích modelů.

Nejdříve se na Weibu objevila zpráva, že iPhone 7 bude vodotěsný a protiprašný. Několik zařízení s Androidem už tento přidaný ochranný materiál obsahuje a tak dává smysl, aby ho Apple taky použil. iPhone 6s a iPhone 6s Plus vyloženě vodotěsně vyrobeny nejsou, ale nedávno se zjistilo, že se v vodou vypořádávají výrazně lépe než předchozí generace.

Další zpráva tvrdí, že plášť iPhonu 7 bude vyroben z úplně nového materiálu, což by znamenalo, že iPhone 6s a iPhone 6s Plus budou poslední s kovovým rámem. Neví se, co za materiál by to mělo být, ale Apple již údajně vyrobil prototyp.

Poslední informace mluví o „kompletně plochém“ LCD panelu. Co přesně to má znamenat nikdo neví, každopádně určitě se jedná o něco, co je třeba zmínit.

Vše může být samozřejmě jinak, jsme minimálně rok od představení iPhonu 7. Očekávají se však výrazná vylepšení.

zdroj: 9to5mac

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *