Zákaznice poslala pro nový iPhone robota

Zákaznice vyslala do kalifornského Apple Storu místo sebe robota, aby za ní koupil nový iPhone 6s. Zaměstnanci ho bez problémů obsloužili. Vystavila se zbytečnému riziku?

Brianna Lempesis je pracovnice ve firmě zabývající se právě roboty a momentálně se nachází v San Diegu. Aby jako jedna z prvních mohla mít nový iPhone 6s, kterému „hrozí“ na mnoha místech USA vyprodání, poslala do Apple Storu v kalifornském městě Palo Alto jednoho z robotů, které její firma nabízí. Ten ve frontě čekal od úterý a zaměstnanci Applu ho bez problémů obsloužili. Robot dokonce i zaplatil hotově, když Brianna jeho prostřednictvím prodavači sdělila, že peníze schovala do úložného prostoru.

150925-iphone-palo-alto-robot-3-100617227-large 150925-iphone-palo-alto-robot-2-100617226-large

Brianna získala kromě nového iPhonu i chvilku slávy a samozřejmě reklamu pro svou firmu, protože její robot se stal velkou hvězdou mezi přítomnými televizními štáby. Když se jí v jednom z rozhovorů moderátor zeptal, zda se nebojí, že jí nový iPhone cestou někdo ukradne, odpověděla: „Nemyslím si, to někdo udělá. Věřím tomu, že lidé jsou čestní a to se mi také dosud potvrzovalo.“ Robot se dostane do jejího bytu přes dálkově ovládané dveře a ona si poté svůj nový iPhone vyzvedne v pondělí.

Podobný robot čekal i v jedné frontě v Austrálii, o čemž jsme vás informovali nedávno.

Zdroj: macworld.com

This article has 1 comments

  1. budha8 Reply

    Uplne jsem si vzpomnel na ten film s Brucem Willisem, jak všichni byli doma a místo sebe posilali ven androidy (s malym a, lol).

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *