iPad mini 4 má zabudovaný jeden z nejlepších displejů pro pozorování v denním světle!

Na Apple konferenci byl nový iPad mini 4 mírně zastíněný svým větším konkurentem iPadem Pro. Dnes ovšem DisplayMate pečlivě prověřoval displeje nových zařízení pro ty, co váhají, jaký iPad si pořídit.

Zatímco hardware iPadu mini 4 měl být podobný iPadu Air 2, display nového iPadu mini 4 podle DisplayMate překonal displej iPadu Air 2 v mnoha směrech.

iPad mini 4 konečně ‚vyrostl‘ a stal se plně vyvinutým a velice slušným členem rodiny iPadů, s vysoce výkonným displejem na který by byl i Steve Jobs pyšný – nejen s plným a velmi přesným 101 % sRGB barevným Gamutem, ale i s velmi nízkou 2.0 % odrazivostí obrazovky – nejnižší , kterou jsme kdy naměřili pro jakýkoliv mobilní displej.

Předchozí rekordman s nejnižší odrazivostí obrazovky byl iPad Air 2 s 2.5 %, ale většina tabletů, které jsme kdy testovali, spadají do rozsahu od 5.0 % až do 6.5 % (včetně iPadu mini 3). iPad mini 4 má kontrast v denním světle 2.5x až 3.2x vyšší než většina jiných tabletů (a o 36 % lepší než iPad Air 2). iPad mini 4 má hodnocení kontrastu pro silné denní světlo 225, tedy nejvyšší hodnotu, kterou kdy kdo naměřil a tím pádem je novým držitelem rekordu nový iPad mini 4.

Závěrem lze říci, že pokud vám iPad mini 4 přišel málo pokrokový, tak nový displej díky svému použití při prudkém světle určitě nakloní misku vah na stranu nákupu.

Zdroj: 9to5mac

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *