Apple vydal watchOS 2.0 s možností podpory nativních aplikací a dalších vychytávek: zde jsou ty nejlepší

Když Apple poprvé předvedl současnou generaci softwaru pro jejich hodinky z kraje tohoto roku, poodhalil, že časem budou podporovat nositelná zařízení se spouštěním nativních aplikací přímo na hodinkách, s velkým zlepšením výkonu a s možností aplikací komunikovat s hardwarem hodinek.

Po výrazném opoždění vydání v důsledku kritické chyby si můžete stáhnout nový watchOS 2.0 pro Apple Watch přes aplikaci pro iPhony.

I když vypadá watchOS 2.0 podobně, je zde pár nových vychytávek, které Vám umožní Apple Watch lépe ovládat.

Jedna z novinek zahrnuje například přidání určeného kontaktu mezi oblíbené z vašich Apple Watch nebo nový ‚Time Travel‘ mód, který Vám umožní nakouknout do budoucnosti a vidět dění nebo změny z Vašeho kalendáře, které Vás čekají.

watchOS obsahuje několik nových motivů hodin pro přizpůsobení vašich Apple Watch – Timelapse, alba a obrázky. Je tam také pár nových funkcí pro již existující motiv včetně výběru odstínů barev.

Pro nainstalování nového watchOS 2.0 nejdříve nainstalujte do svého telefonu iOS 9, poté otevřete aplikaci Apple Watch a zkontrolujte nové aktualizace. Měli byste vidět, že se objevila nová softwarová aktualizace.

Zdroj: 9to5mac

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *