Výkonný ředitel Microsoftu použil během konference iPhone

Satya Nadella, současný výkonný ředitel Microsoftu, prezentoval během konference několik aplikací od Microsoftu pro iOS. Použil k tomu „iPhone Pro“. Můžeme očekávat spolupráci Applu a Microsoftu?

Na nedávné konferenci Salesforce Dreamforce mluvil výkonný ředitel Microsoftu Satya Nadella o současných a budoucích plánech Microsoftu. Mimo jiné představil i několik aplikací pro iOS. K tomu mu pomohl iPhone, na kterém byly ale veškeré aplikace právě od Microsoftu. Takto vybavený iPhone Nadella nevážně označil za „iPhone Pro“. Zdůraznil např. Skype, Outlook či Sway – aplikaci pro tvorbu webových prezentací.

Právě Outlook Nadella označil za nejlepšího emailového klienta pro iOS, čímž se ihned výrazně zvedla stahovanost této aplikace. Výkonný ředitel také nezapomněl zdůraznit, že iPhone není jeho, aby předešel různým teoriím.

Microsoft plánuje oznámit nový operační systém pro své mobilní zařízení Windows 10 Mobile v říjnu společně se dvěma novými mobilními telefony, které mají být jejich novými vlajkovými loďmi. Pracovníci Microsoftu se také minulý týden objevili na konferenci Applu, kde na svých Office prezentovali sílu multitaskingu nového iPadu Pro.

Zdroj: windowscentral.com

This article has 4 comments

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *