Objevily se fotky obalů nového iPhone 6s a 6s Plus

Nové iPhony se mají na pultech obchodů objevit 25. září. Distribuční centra se na to připravují a zahajují zásobování. Čím dál více lidí tak má k novým zařízením přístup a proto není s podivem, že se na internetu začínají objevovat reálné fotky nových iPhonů.

Dnes uniklo pár fotek balení rose gold verze iPhonu 6s. Podle španělské stránky iPhoneros fotky přišly ze zdroje v Číně.

Na jedné fotce je zobrazeno i balení všech čtyř barevných variant. Všechny mají na sobě obraz ryby. Rose gold verze iPhonu 6s má oranžovou rybu, stříbrná modrou. Na zlatém je modrozlatá a na šedém červená. Na straně boxu je jméno iPhonu a nahoře logo Applu. 

Čínská stránka Feng také zveřejnila několik fotek. Na jedné z nich je vidět, že na zadním krytu rose gold iPhonu je malé „S“. To na předchozích S iPhonech nebylo. Díky tomu bude jednoduší od sebe iPhony 6 a 6s odlišit.

Ryby, zobrazené na baleních, budou na nových zařízeních ve formě pohyblivého wallpaperu. Tato dynamická pozadí budou podporovat jen nové iPhony, na starých nepůjdou.

Lidé, kteří si iPhony již objednali, můžou vidět stav své objednávky změněný. Nápis „objednávka se zpracovává“ vystřídal „připraveno k odeslání“.

2 3

zdroj: macrumors

This article has 1 comments

  1. Jahoda Reply

    Tu rosegold verzi si možná časem fakt pořídím.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *