iPhone 6s a 6s Plus přijdou do Holandska a Indie na začátku října

iPhone 6s a 6s Plus přijdou do Holandska 2. října. 10. nebo 11. by pak mohly přijít do Indie. Zprávu zveřejnily dva nezávislé zdroje.

Holandské předobjednávky začnou 25. září. Jedná se o den, kdy přijde do dvanácti vybraných zemí (jako je Kanada, či Japonsko) první várka nových iPhonů.
Základní cena bude podle Applu 749 euro pro iPhone 6s a 849 euro pro iPhone 6s Plus. To dělá oba smartphony o 50 euro dražší, než jsou jejich loňští předchůdci. iPhone 6s Plus bude stát kolosálních 1,069 euro.  

Indická divize firmy se snaží, aby ani indičtí zákazníci nemuseli na nová zařízení dlouho čekat a prodej se u nich zahájil 10. nebo 11. října, o měsíc dříve, než jsou dosavadní plány. Minulý rok tu byl zahájen 17. října. To Indii poskytlo jen týden na nákup před zahájením důležitého hinduistického svátku Diwali. Letos svátek připadá na 11. listopad. To by mohlo způsobit stejné problémy jako loni.

Apple chce nové iPhony do konce roku 2015 uvést do 130 zemí. Známých je však jen prvních dvanáct, zprávy o dalších nejsou zveřejněny.

zdroj: appleinsider

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *