Nové, ručně vyráběné doplňky od firmy Pad and Quill

Módní společnost Pad and Quill představuje kryt pro iPhone 6/6s a nabíjecí stojan pro Apple Watch. Potrpíte si na luxusní doplňky?

Rozruchu kolem nového iPhonu 6s využila společnost Pad nad Quill, která je známá svými ručně vyráběnými taškami a kryty na Apple zařízení. Představila nový kryt pro iPhone 6s, který bude díky identickým rozměrům možné použít i na iPhone 6. Kryt je celý kožený a zezadu k němu jde připnout malá kapsička, která je taktéž vyrobena z kůže. Do ní lze dát platební či jiné karty nebo hotovost. Kryt i kapsička se mají vyznačovat svojí vysokou odolností před poškozením. Bude prodáván ve dvou barvách Whiskey Brown a Dark Chocolate. K dispozici bude koncem srpna a bude stát 80 dolarů.

traveler-6s-6_plus-keyphoto_1 (1) traveler-6s-6_plus-whiskey_1

Společnost dále představila dřevěný stojan pro Apple Watch, který slouží i jako nabíječka. Počítá se s tím, že si své místo najde na nočním stolku u postele a umožní tak jednodušší používání hodinek v novém nočním režimu Nightstand. Na stojanu je i prohlubeň, která má sloužit pro ukládání ostatních pásků k hodinkám. K dispozici bude do deseti dnů a bude stát 90 dolarů

timbernightstand-keyphoto timbernightstand-6

Zdroj: 9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *