Aplikace eBay pro iPhone a iPad se dočkala kompletního předělání

Internetový aukční gigant eBay včera oslavil 20. výročí své existence. Při této příležitosti firma vydala dlouho očekávaný update své iPhone a iPad aplikace.

Jako první si u eBay 4.0 pro iPhone, iPod Touch a iPad, ke stáhnutí zdarma, všimnete nové ikonky. Po rozkliknutí pak uvidíte lepší přistup k top nabídkám, slevám a událostem. Jak napsal sám eBay, nová uživatelská zkušenost.

Předělaná aplikace nabízí více uživatelsky přátelskou, personalizovanou a zjednodušenou cestu pro uživatele eBaye jak listovat, nakupovat a prodávat. Také vám bude nabízet zboží přesně na míru na základě vaší aktivity. Funkce přihazování a hledání jsou teď mnohem více zdůrazněné.

Domovská stránka aplikace byla důkladně redesignovaná a nabízí teď tři kanály:

  • Aktivita – Rychlý přístup a aktualizování věcí, na kterých vám záleží
  • Nákup – Procházení zbožím po jednotlivých kategoriích
  • Prodej – Nástroje a tipy pro prodej svého zboží

eBay 4.0 nabízí více informací pro uživatele, kteří se službou začínají a předělanou uživatelskou nástěnku. A dále předělané sledování balíčků.

Update má 63.7 megabyte a požaduje iOS 7.0 nebo pozdější. Aplikace je přizpůsobena rozlišení iPhone 5/5s/5C/6/6Plus. Lokalizovaná je do angličtiny, francouzštiny, němčiny, italštiny, portugalštiny, ruštiny a španělštiny.

Video představující novou aplikaci

zdroj: idownloadblog

 

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *