Apple zdobí Bill Graham Auditorium

Příští týden se koná Apple konference. Apple již začal se zdobením Bill Graham Civic Auditorium v San Francisku, kde se bude akce konat. Na Twitteru a Instagramu začínají uživatelé sdílet fotografie, na kterých vidíme, jak Apple staví svá loga a vlajky.

applelogobillgraham-800x533

Bílé Apple logo s duhovými vzory na modrém pozadí je již pověšené na stěně hlediště. Společnost použila stejný návrh také na pozvánky na akci.

applelogobuilding-800x566

Bezpečnost kolem hlediště zajišťuje ochranka a policejní složky. Někteří členové ochranky nosí na sobě oblečení s Apple logem.

appleflags-800x535

Barevná Apple loga jsou doprovázena několika vlajkami obklopující hlediště, které mají bílé Apple logo na tmavě modrém pozadí. Apple také vyvěsil vlajku na sloup v nové tmavě modré barvě Siri pro iOS9. Dekorace pro Bill Graham Auditorium začínají zastiňovat dekorace z minulých konferencí a Apple bude pravděpodobně pokračovat s rozšiřováním výzdoby o víkendu.

lightposts-800x573

Apple konference, která se koná tuto středu 9. září, je velice očekávaná. V hledišti, kde se akce bude odehrávat, je 7 000 sedadel. Na konferenci bude zveřejněn bezprecedentní počet zařízení, včetně iPhonu 6s a 6s Plus, nové Apple TV, iPadu mini 4 a iPadu PRO.

 

Předpokládá se, že Apple představí další materiály, ze kterých se budou vyrábět Apple Watch Sport, možná i zlato. Pravděpodobně bude také představen nový sportovní náramek. Je možné, že i klávesnice pro iPad dostane nový vzhled, a také se dozvíme podrobnosti pro iOS 9 a watchOS2.

 

zdroj: http://www.macrumors.com/

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *